Festival

Algemeen

Het Festival is één dag waarop hafabra-orkesten van zich laten horen. Een orkest mag gedurende 30 minuten een inspeelwerk, twee te beoordelen werken en een afsluitend werk laten horen. Het afsluitend werk is niet verplicht. Uiteraard heeft het orkest ook de kans om van te voren in te spelen (20 minuten). De hele dag door kun je naar elkaar luisteren en is de toegang voor publiek gratis.  


Programma

Dit wordt binnenkort bekend gemaakt en kun je hier vinden.

Jury

De orkesten worden gejureerd door 2 juryleden uit de HaFaBra categorie. De namen worden een aantal weken voor het festival bekend gemaakt.

Media

Er worden gedurende de dag foto's en video opnames gemaakt en zo real time mogelijk gedeeld op Facebook. Wij proberen dit als StEIJF dit zo goed mogelijk te doen. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, vragen wij u hierover contact op te nemen via info@steijf.nl zodat we specifieke afspraken kunnen maken. 

Ben je achteraf opzoek naar foto's en video's? Deze zijn te vinden op onze Facebook-pagina. En worden z.s.m. gedeeld met de besturen van de orkesten. 

Navigeren en parkeren

Het Festival vindt plaats in het Sporthal Den Dam in Heerjansdam Je kunt daarvoor het beste parkeren op de parkeerplaats bij de Sporthal of een van de omliggende straten. Voer dit adres in wanneer je een navigatieprogramma gebruikt: Sportlaan 8, Heerjansdam.

Locatie