Play-In

2019; JUBILEUM JAAR

Dit jaar vieren we onze 5de editie van de Play-In! Een jubileum jaar en we willen dit graag met u vieren! Daarom maken we van de Play-In niet zomaar een Play-In maar een echt feestje! Meldt u op tijd aan want vol is vol.

Nieuw;
- Dit jaar kunt u weer online aanmelden

Op 18 mei 2019 vindt de Play-In plaats. Waar? dat is nog de vraag. Weet u een leuke locatie om ons jubileum jaar te vieren, laat het ons gerust weten!
  • De kosten voor de Play-In zijn nog niet bekend, zsm laten wij u dit weten.
  • Aanmelden graag voor 18 april 2019,
  • Bladmuziek wordt na opgave en betaling op NL33RABO0130227684 met omschrijving: Play-In 18-05-2019 + voornaam en achternaam, Per e-mail toegezonden. (Wij proberen dit minimaal 4 weken van te voren te versturen).
Dirigent;
De Play-In staat dit jaar onderleiding van ???. Wie er dit jaar voor het orkest staat is nog een verassing.2015 tot nu

In 2015 zijn we gestart met het organiseren van een Play-In. 
Het doel van de Play-In is met elkaar muziek maken op een uitdagend niveau en elkaar ontmoeten op deze dag.

In 2016 nam Arjan Muller de Play-In voor zijn rekening als dirigent. Hij nam ons het orkest mee naar bijv. "Othello" van Alfred Reed. 

In 2017 nam Marije Koopmans de Play-In voor haar rekening. Zij nam ons mee naar bijvoorbeeld Overture to a new Age van Jan de Haan. 

In 2018 nam Leo Simon ons mee met ''vertellen en vertellen''. Het progamma was pittig maar met een mooi resultaat. Grote werken als Star Wars, Indiana Jones en Ireland kwamen langs.